Pitbull 10 november live in Pure Antwerp!

nov-9
2009
Uniek concert van wereldster Pitbull en voor het eerst in België.
Desondanks dat zijn concert in Lotto Arena is gecanceld wegens omstandigheden laat hij Antwerpen niet los en zal hij dinsdag 10 November een grootse liveshow met begeleidende band geven in Pure Antwerp. Pitbull start zijn Europese tournee in België. In Pure zal hij met zijn Live Band niet alleen zijn grote hits vertolken: ‘I Know You Want Me’, ‘Hotel Room Service’, ‘The Anthem’, ‘Blanco’, ‘Krazy’, ‘Toma’, ‘Ay Chico’, maar ook zijn hiphop- en Latino reggaeton-remixen ‘Shake’, ‘Get Low’, ‘No te veo’, ‘Culo’,…
De Latino rapper Armando Christian Perez, beter bekend onder de naamPitbull, werd geboren in Miami (USA) en is van Cubaanse origine. Hij slaagde erin de US-hiphop te combineren met de Latino reggaeton en creëerde zo een eigen geluid. Pitbull werkte samen met verschillende Amerikaanse rappers zoals Lil John, Fat Joe, Pharell, Trick Daddy en zelfs de artiest Wyclef Jean. Pitbull is 28 jaar en werd in een mum van tijd een wereldster. Mis zijn concert niet!
Deuren gaan open om 22:00 concert begin tom 00.00 en kaarten kosten slechts 20euro aansluitend met special guest Rudy Stock’R (Vip room Paris – St Tropez)
www.pure-antwerp.be

Hozzászólások (1)

NIET voor het eerst in Belgie ! Smile

ANTILLIAANSE FEESTEN + Noxx Smile